Efterårshud – Så kom efteråret efter rigtig mange solskinstimer…….

– og dermed temperaturskiftet, blæsten og det kolde vejr har også taget vores hud med storm.

Men med disse enkle tricks som du nemt og enkelt kan udføre hjemme – når det passer i din travle hverdag – holder du nemt din hud i balance.

Derma Pro god til Efterårshud
derma proDerma Pro er et paramedicinsk produkt med enzym-dybderens, som passer til alle hudtyper (tør til fedtet). Jeg har tidligere brugt et andet renseprodukt fra Medex igennem længere tid. Men efter skiftet til Derma Pro kan jeg se og mærke en ændring i min hud, jeg havde tidligere et par pletter, som virkede lidt betændte, men de er væk nu. Den enkle pipette gør det nemt at få produktet direkte på huden, som påføres den tørre hud og masseres ind med fingerspidserne. Lad serummet sidde et minut og vask grundigt med rigeligt vand. Huden bliver så blød og føles meget ren og optagelsen af næringsstoffer mangedobles, altså bedre “udnyttelse” af dine produkters virkning.

2-3 gange om ugen, om aftenen, bruger jeg dermaroller efter afrens. Jeg har to størrelser på nålene, 0,50 mm er til ansigt, hals og decolte og 0,25 mm er til øjenomgivelserne. 4 gange i hver retning lod- og vandrette strøg. Huden bliver rød, varm, prikker lidt og det mærkes tydeligt, hvordan overhuden begynder at arbejde.

FUGT kan vi ikke give vores hud for meget af………knæk toppen af en ampul, påfør doseringstoppen og dup dråberne direkte ud på din hud. Afhængig af din huds tilstand er der til tre til fem behandlinger i en ampul. I starten af et boost skal du bruge fugtampullen morgen og aften. Du vil mærke, at denne ampul trænger hurtigt ind i huden og herefter bruger du din nat/dagcreme. Sørg for at få brugt dine nuværende cremer op……….afrens, dermaroller og ampul er et supplement til de nuværende produkter.

Som en af mine nye kunder sagde efter få ugers brug af fugtampullen med hyaluronsyre og dermaroller,

* tidligere var min hud tør som en rosin, nu er jeg vild med min bløde hud, som har fået en bedre udstråling og mindre tørhedslinier.


GULDCREMEN Golden Dew
Golden Dew cremeGULDCREMEN Golden Dew er en super fugtgivende creme, som de fleste bruger som natcreme, men enkelte kan bruge den både til dag- og natcreme. Den er til den krævende hud som har brug for en varig revaliteseringsproces og masser af fugt.
Påfør nogle få dråber morgen og aften efter rens og masser den blidt ind. Den indeholder små guldstykker, som har den evne til at opstramme og beskytte huden. Allerede i antikken brugte man rent guld til skønhedsplejen. Guld befrier huden for ballaststoffer, øger indholdet og fremmer cellefornyelsesprocessen. Der er 100 ml i bøtten, så du har til lang tid!


CHAMPAGNECREMEN Red Wonder
nychampcremeCHAMPAGNECREMEN Red Wonder, den velgørende blide formulering med den frugtagtige aroma af friske druer understreger den afstressende effekt. Druekerneolien bidrager effektivt til forebyggelse af cellernes ældning. Kombinationen af efeu- og hestekastanjeekstrakt styrker blodkarrene og hjælper med at fjerne ophobninger. Derved reduceres karsprængninger (couperose) synligt.

Disse tricks og produkter vil bevare balancen, gløden og din sunde hud!