Hudplejeprodukter til at passe på din hud i vinterkulden…

Pas på din hud i vinterkuldenNår vi opholder os i de koldere luftlag eller når det kolde vejr sætter ind herhjemme, vil hudens kirtler udskille mindre af de gode, naturlige stoffer, som er de beskyttende mikroorganismer, som forhindrer huden i at tørre ud. Andre påvirkninger sker også ved inde-varmen fra bl.a. radiator, pejs mm. og airconditioning kan have samme virkning.

Derfor er det vigtigt, at du ikke dræner den naturlige fugt i huden ved at rense for meget med forkerte produkter, som bl.a. udtørrer. Din skrubbecreme skal også være mildere end den du bruger resten af året.

En gylden regel er, at hvis du føler dig stram i betrækket efter afrensning og/eller skrubbecreme, dræner du din hud. Har du disse oplevelser, er det tid til at skifte produkt og måske nedsætte brug af skrubbe-cremen til blot en gang pr uge. Men rens/skrub er vigtigt for at fjerne døde hudceller og at der dermed kommer gang i cellefornyelsen. Derfor er det en balancegang hvor meget og hvor tit du vil rense/skrubbe din hud, mærk dig frem. For det er vigtigt at fjerne de døde hudceller og snavs/skidt fra huden, så der derefter kan komme gang i cellefornyelsen.

Ønsker du en blid og effektiv – og ikke udtørrende – exfoliering/skrub af din hud, kan du med stor fordel bruge vores Derma Pro. Denne rense-serum er et nyt produkt fyldt med enzymer, som giver dig en meget effektiv afrensning efter brug af makeup. Måske bruger vi lidt mere fest makeup i julefrokosttiden. Lyset er mørkere og derfor putter vi automatisk mere i ansigtet.

Hudplejeprodukterne findes her

Skin tonic er vigtigt, den forbereder huden således den efterfølgende pleje bliver endnu bedre optaget, derfor hedder megen skin tonic skin lotion pga. de plejende ingredienser.

Om vinteren er det godt at bruge produkter, der beroliger og giver ekstra fugt. Ampullen orchidee sensitive skaber balance i huden ved stresset hud, altså hud, som er ekstra udsat i vinterkulden og efter voksbehandling. Er lindrende til nervøs og let irritabel hud óg giver samtidig huden bedre modstandsdygtighed.

Ampullen med caviar er en intensiv “genopbygger” til den modne hud. Denne 100 procent rene ekstrakt giver dine celler turbo ift dannelsen af nye og friske celler. og den lugter ikke af caviar, som jeg har oplevet nogle andre caviar-serum kan gøre.

Disse “underprodukter”, som bruges før din dag- og natcreme, er vigtige, fordi de lige netop indeholder de mindre molekyler, som kan trænge længere ind i huden og forebygge, reparere og pleje på det dybere plan end normal dag- og natcreme.

Om vinteren behøver vi en dagcreme, som er mere fed og nærende og som giver beskyttende effekt samt ekstra fugt mod ydre påvirkninger som kulde og den stress huden er ude for, når omgivelserne ændrer sig.