Husk at pleje dig selv efter en sygdomsperiode….du føler dig sikkert træt og dit spejlbillede kan være mere gråt eller trist end før sygdommen. Hele kroppen skal igen finde vitaliteten, gnisten og glansen, det gælder både hår og hud.

Med ampullerne fra arcaya kan du nemt genopfriske din hud og udstråling.

Derfor kan vi foreslå, at du investerer i en derma roller, den vil alt andet end lige gøre optagelsen af dine hudplejeprodukter bedre. Ved 2-4 hjemmebehandlinger (tager fem min) om ugen vil du efter et par uger få gnisten tilbage i din hud.

Til anti-aging processen kan du bruge en af disse ampuller,
Hyalyronsyre, collagen, caviar eller c vitamin. Alle vil booste din hud, primært ifm collagen produktionen og mindske de fine linier, som uværligt kommer med årene. Evig ungdom kan ingen produkter love, men vi kan tilføre fugt og næring, så vores hud fremstår så sund, stærk og smuk som muligt.

Som når vi motionerer kroppen, bliver vores ansigtshud også smukkere, når der arbejdes med den. Så disse enkle produkter kan nemt og effektivt gøre meget godt for din hud og det er hjemmebehandlinger, så du sparer tid og penge.
Så se oversigten på webshoppen, hvilken ampul der passer til din hud. Fordi din veninde/datter/søn har fin virkning af en slags ampul, er det ikke sikkert den passer til din hud.

Milk and honey-ampullen afhjælper uren hud, både til teeanagere og voksne. Den genskaber hudens ph-balance.
Afrens din hud som vanligt morgen og aften, brug blot de produkter du allerede har. Du behøver ikke skifte hele dit arsenal af hudplejeprodukter, derma roller og ampullerne er et supplement til det du allerede anvender. Men firmaet har udviklet tillægsprodukter, cremer, masker, afrens mv, som kosmetologerne også anvender.

Ampullerne indeholder effektive stoffer uden parabener og hormonforstyrrende ingredienser, ingen parabener olign.

Find alle ampullerne i vores shop.