Hudplejeprodukter skal bruges til at tilføre fugt til huden

Når vi på messer får talt med en masse kvinder, oplever vi stadig nogle, som mener at koldt vand og måske en billig ansigtscreme er nok til deres hud.

anne mette - indehaverenVi er ikke enige, der skal tilføres fugt jo ældre vi bliver og jo før jo bedre. Der skal renses ordentligt af – og selvom du ikke bruger cremer eller makeup, skal der renses af morgen og aften, for der er forurening og skidt i luften, som nemt kan lægge sig i dine rynker. Og jo mere tør din hud er, jo flere rynker vil du have, som dermed bliver “skidtsamlere”.

Endnu færre bruger ikke øjenserum, vi mødte dog en enkel modig mand, som var vild med produktet………

Huden omkring øjnene er tyndere end vores ansigtshud og skal derfor have ekstra pleje. Der er mange slags øjenserum ligesom dagcremer på markedet, som opstrammer, giver fugt, tager hævelser, poser under øjnene og udglatter de fine rynker.

Dette øjenserum passer til alle hudtyper og kan tåles af alle. Vi oplever, at kunderne tit fortæller, hvor nemt den trænger ind i huden, den bruges også ovenpå øjenlåget og dermed som underlag for øjenmakeup.

Med dette øjenserum vil du opleve det nyudviklede double moist-konceptet og den intelligente løsning med en rigtig effektiv virkning, som er er en helt ny form for fugttilførsel.

Hudplejeprodutkerne kan findes her

Derma roller og øjenserummet

Hvis du vil have endnu mere ud af dit produkt, kan du med fordel bruge en derma roller rundt om øjnene. Den må kun have nåle med størrelsen 0,25 mm mod den vi bruger i ansigtet på 0,50 mm.

Efter du har brugt derma rolleren, vil det dobbelte fugtkompleks som dette øjenserum består af, danne flydende krystaller og virker både i emulsionens vandfase og i dens oliefase. Med dette øjenserum opbygger din hud et plant strukturlag på hudoverfladen og optimerer hudens fugtighedsgrad. Samtidig reguleres væsketabet ved at styrke den naturlige hudbarriere.

Påfør nogle få dråber af øjenserummet omkring øjnene morgen og aften, og masser dem blidt ind. Du vil mærke, at cremen hurtigt optages i din hud.

Øjenserummet indeholder vigtige virksomme stoffer: IQ moisturizer, som synligt forøger fugtning af huden med langtidsvirkende fugttilførsel. Øjenserummet tilpasser sig skiftende temperaturer og luftfugtighed.

Serummet indholder rynke-reducerende stoffer som hyaluron, som med sin rene fugt tilfører huden heling og gendannelse af væv. Denne hyaluron findes i alle vævs grundsubstans betain, som findes naturligt i sukkerroer, kontrollerer fugtbalancen i hudcellerne og panthenol – provitamin B5 som ved kontakt med huden omdannes til B5.

Hudplejeprodukterne kan findes her