Brug 3 x 5 min om ugen og få friskhed og gløden tilbage i din hud

vitamin CStudier har vist, at C vitamin kan øge produktionen af collagen. C vitamin beskytter også mod skader fra UVA og UVB stråler og hjælper med at reducere rødmen og mørke pletter. C Vitamin udjævner hudtonen og hjælper med at udjævne rynkern og de fine linier. C vitaminen bliver hurtigt absorberet af huden og antioxidanterne støtter hudens naturlige regenering. Jeg bruger C vitamin sammen med min solcreme inden jeg om morgenen bevæger mig ud i solen.

Bibeholde en hud med friskhed og glød
Vil du gerne bibeholde en hud med friskhed og glød, kan du nemt og enkelt udføre nogle ansigtsbehandlinger hjemme, når det passer i din hverdag.

Grundlæggende skal du undgå for megen sol, undgå rygning og bruge hudplejeprodukter indeholdende masser af fugt. At spise mere laks er en super kilde med omega-3, som kan være med til at pleje din hud indefra og minimere rynker og fine linier.

Når du renser dit ansigt morgen OG aften skal du bruge produkter specielt fremstillet til det for ikke at udtørre huden og dermed nedbryde den naturlige beskyttelse. Jeg møder stadig kvinder, der bruger håndsæben til afrens……

Prøv følgende 2-3 gange om ugen om aftenen:
Rens din hud grundigt, det gør DermaPro nemt. Påfør serummen på, lad sidde i et minut og vask af med lunkent vand. Brug dermaroller, 0,25 mm omkring øjnene og 0,50 mm i ansigt, hals og decolte. Rul i lodrette og vandrette strøg min. 4 gange i hver retning. Hjemmebehandlinger med dermarollere skal holde sig under de 0,50 mm for at undgå skader og smerter. Kos kosmetologer kan der anvendes nåle, som går dybere men det kræver specielle forhold for undgå bakterier og bedøvelse.

Du kan rulle serummet ind sammen med dermarolleren eller du kan smøre det på lige efter.

Dermarollere sætter gang i din collagen produktion og studier viser, at alt det du påfører bagefter bliver bedre optaget i den hud, når den “er åben og arbejder”.

Knæk toppen af ampullen med en kleenex omkring. Pres ikke for hårdt, det er glas, men knæk toppen af. Påfør den smarte doseringstop, den letter påføringen – husk at ampullen i åben tilstand kan stå i op til tre dage. Det er en minikur, brug ampullen morgen og aften. Denne C vitamin ampul er vandbaseret og kan bruges omkring øjnene.