Frisk hud – Få gløden og den friske hud tilbage efter solferien – nu går sommeren på hæld…..

AvocadoSol, saltvand og masser af ekstra fisk luft udtørrer din hud. Så nu er det til at få din flotte teint tilbage og få stabiliseret fugtbalancen. I ampullerne er der ingen skadelige ingredienser, ingen irriterende stoffer for din hud, ingen kemisk farve, parabener ellign. Du får den rene A-vitamin fra Etinol Avocado.

Som en af de få ampuller fra Ampullab indeholder denne cellefornyende serum olie og kan derfor ikke bruges omkring øjnene som de fleste andre ampuller kan, da de er vandbaserede. Denne olie forfiner din hud og gør den modstandsdygtig mod blæst, kulde og fugt, og klar til efteråret, som er på vej.

Denne skønhedsampul med den rene A-vitamin A-retinol har helt særlige egenskaber ved den målrettede cellefornyelse. Huden udglattes og virker tykkere og fastere.

Hjælper omgående på tør, afskallende og forhornet hud med tendens til eksem. Forhorningsprocessen normaliseres, og huden føles ekstra blød og smidig. Ideel som massageampul og ideel til hals og decolte.

Brug dermaroller
Om aftenen afrenser du grundigt. Brug en dermaroller 0,25 mm til dine øjenomgivelser (hvor huden er tyndere og finere) og 0,50 mm til ansigt, hals og decolte, så du åbner hudens porer og får meget større optagelse af dine hudplejeprodukter. Rul i vandrette og lodrette strøg, fire gange i hver retning. Du sætter gang i collagen-produktionen samt blodcirkationen. Husk at afrense din dermaroller med klorhexidin eller kogende vand, således den er klar til din næste behandling. Lad den lufttørre og put den derefter i det medfølgende etui, så den holder sig steril. Husk din dermaroller er din egen og må ikke bruges af andre.

Påfør indholdet af ampullen med hænderne, og masser det ind i huden eller brug den smarte doseringstop og put det direkte på den afrensede hud. Efter åbning kan ampullen holde sig optimalt i op til tre dage.

Denne nærende ampul er i reglen også tilstrækkelig som hudpleje om natten. Men hvis du føler din hud trænger til mere fugt, bruger du blot din sædvanlige natcreme.

Din hud bliver blød og fløjsagtig, og du vil opleve, at olien trænger trænger hurtigt ind i huden. Den skønne aroma sammen med den ikke-vandige konsistens føles lækker.

Retinol Avocado – Find den her