Fik forleden en henvendelse fra en kvinde midt fyrrerne, som ønskede at gøre noget ved hendes hud, som så lidt medtaget, irriteret og trist ud. Ydermere havde hun nogle poser under øjnene, som hun gerne ville til livs.

FUGT TIL HUDEN ER VIGTIG!

Fugt til huden

HYALURON – til hud der mangler fugt

Hun mødte op efter aftalt tid i mit showroom i Aarhus. Hun prøvede dermaroller, 0,50 til ansigtet og 0,25 mm til øjenomgivelserne og blev ret overrasket over, hvor korte nålene i dermarolleren er og at det ikke gør ondt at rulle den i ansigtet eller omkring øjnene. Når nålene er max 0,50 mm er de anvendelige til hjemmebehandlinger, da der ikke skal bedøvelse til inden behandlingen.

Gennemfugtet hud er bedre at arbejde med…..prøv AMPULLABs paramedicinale produkter
Din hud bliver sundere og stærkere jo mere fugt, du tilfører – den skal modstå alle de udfordringer, den løbende møder – varm/tør luft, kulde, sol, skidt og forurening og hormonelle påvirkninger. Bruger du koncentrerede fugtampuller med hyaluronsyre, får du et fint resultat. Hyaluronsyre findes i alle fugtighedscremer, i større eller mindre grad, her får du den rene fugt uden parabener og tilsætningsstoffer. Gennemfugtet hud kan få både fine linier og rynker til at syne mindre og en gennemfugtet hud er meget nemmere at arbejde med.

Denne daglige rutine morgen OG aften, som tager max fem min er: rens huden grundigt, også selvom du ikke bruger make-up, cremer ellign. Jeg møder stadig kvinder, der bruger vand, sæbe og en billig bodylotion til ansigtet og ingen natcreme, hmm.

Den går ikke….smiler…, hvis du vil bevare en fin glød og en glat hud, der skal arbejdes med huden – ligesom vi arbejder med kroppen ifm motion. Et meget nemt og effektivt redskab er dermaroller.

Tilbage til førnævnte kvinde. Hendes hud er kombineret men mangler fugt. Derfor er hun nu gået i gang med et boost med dermaroller (begge størrelser) og ampullerne hyaluron til en kraftig gennemfugtning og derefter en kur med C Vitamin ampullen, idet kvinden havde nogle pigment-pletter på halsen. Hyaluronen kan også bruges ved øjenomgivelserne og under øjencremen. Det kan afhjælpe poserne under øjnene, når der bruges dermaroller til at sætte gang i nyproduktion af hudcellerne.

Find vores produkter til at tilføje huden fugt – klik her