Hold op, hvor ser vi forskellige ud. Hår, hud, kindben, pander, næster og læber. Gudskelov, at der er den store variation, som gør det sjovt og interessant at se på og møde nye mennesker … uanset alder.

Men vil du vide, hvad folk helt generelt betragter som et tegn på ungdom? Her i 2019 med dette nye årtusindes begreber om skønhed? Et studie af over 350 kvinder, lavet i samarbejde med 7 internationale universiteter viser, at det handler om læberne. Selv om du har rynker, poser under øjnene, hamsterkinder og gråt hår… kan du samtidigt fremvise fyldige faste læber? Så vil omverdenen automatisk vurdere dig som yngre. I hvert fald i forhold til den person ved siden af, som har smalle læber.

 

 

Du har garanteret passet godt på dine læber – det handler om genetik!

Dine læbers form og fylde er genetisk bestemt, og de er fyldigst, når du er blevet voksen, men stadig er ung. Fra 30-års alderen begynder læberne at blive smallere, når du måler midt på munden fra toppen af overlæben til underlæbens nederste kant – og det er igen genetisk bestemt. Ydre faktorer har meget lille indflydelse på læbeformen, og det har intet at gøre med, om du fx er meget i solen.

Så – hvis du her og nu skal gøre bare én ting for at se en anelse yngre ud, så se, hvad du kan gøre for at få lidt mere volumen på læberne. Det handler om fylde og det handler om glatte læber.

 

Filler uden injektioner

Prøv eksempelvis Ampullabs Volume Lips. Serummet i ampullerne (der er 5 i æske til bare 199, og de holder mindst 1½ måned) klarer de to vigtigste opgaver. Det gør dine læber mere voluminøse og det plejer huden omkring læberne. Du kan se synlig forskel med det samme, og får en løbende forbedring i den periode, du bruger serummet.

Behandlingen er endda både enkel og smertefri: Morgen og aften bruger du serummet generøst på både læberne og huden omkring munden og masserer det godt ind. Du vil hurtigt se en tydeligere læbekontur og formindskede rynker omkring selve læberne. Selve læberne kommer straks til at se glattere ud, hvor også de små linjer bliver mindre tydelige. Brug serummet løbende for en mere varig effekt. Så snart serummet er trængt ind, kan du bruge læbestift, lipgloss osv., som du plejer.

Brug også din dermaroller på læber- og læbekant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ampullab Volume Lips   Se mere her og bestil.