Flot sommerglød til din hud

Få en sommerglød i din hud. ​Når du arbejder med din hud, her tænker jeg på at motionere den, som du måske gør med resten af kroppen – vil den se friskere ud, du får en god teint og udstråling og vi føler os bedre tilpas.

Hvis du synes din hud ser lidt trist og gusten ud, selvom vi snart skriver juli og der ikke har været mange muligheder for at solbade, kan du hjælpe din teint og udstråling på vej.

Dermarolleren vil give din hud motion
sommerglødDermarolleren vil give din hud motion og dermed få den til at gløde mere. I starten ruller du om aftenen, da dit ansigtshud kan blive rød. Start med to gange pr uge. Rens din hud grundigt, rul med dermaroller fire gange i hhv lodrette og vandrette rul. Huden begynder nu at arbejde, du sætter gang i collagen produktionen, som også giver dig en opstramning.

Tag ampullen, knæk toppen af (brug en kleenex, det er jo en glas), den er perforeret, hvor den skal knækkes. Sæt dosering-sproppen på og påfør ampullens indhold (der er til 3-5 behandlinger i een). Den trænger hurtigt ind og du kan herefter bruge din natcreme. Dermaroller og ampul er et supplement til det, du bruger i forvejen.

Start med et energi boost til huden i en måned, herefter kan du bruge ampullen 1-2 gange om ugen eller efter behov. Da der kun er 2 ml i ampullerne kan du nemt vælge og bruge den ampul, din hud har brug for lige nu. Dermaroller får du leveret i etui og både dermaroller og ampul er nemt at medbringe på ferier. fylder og vejer så at sige intet.

Hyaluron er den “blå” ampul med ren fugt til din tørre hud. Hyaluron findes i alle fugtighedscremer i mere end mindre tilsætning og kavlitet, her får du det helt rent. Alle vandbaserede ampuller kan også bruges omkring øjnene.

Collagen, dobbelt effektivitet
Collagen, dobbelt effektivitet, dermarolleren sætter produktionen igang og du tilfører collagen.

Milk and Honey mod fedtet og uren hud – hvis du har uren hud med betændelse, må du ikke bruge dermarolleren, da du kan risikere at køre bakterierne rundt i ansigtet, her skal du kun bruge ampul. Milk and Honey (med mælk og honning) stabiliserer din huds ph-balance, så urenheder ikke dannes.​