Derfor skal du komme guld i dit ansigt!

 

Guld er luksuøst. Historisk luksuøs ansigtspleje til de tidsløse skønheder som fx Cleopatra. Og det er ikke bare overklassens trang til at blære sig med sjældenheder og økonomisk formåen – guldet virker rent faktisk også. Især hvis du har midaldrende hud. Du må da også gerne bruge det, hvis du er under 30 – for der er mange fordele ved guld i din hudpleje – men effekten ses større på lidt ældre hud.

 

Guldfilteret – in real life

Og til dit mest presserende spørgsmål:

Ja. Det er ægte guld, der er i ampullen og cremen.

Guld glitrer og glimrer og partiklerne i produkterne giver en nærmest filter-agtig effekt, der gør dit ansigt lyst og lidt skinnende, så du får en gennemfugtet og dug-agtigt look. Det er gyldent, det er smukt.

 

Guld er Guld

Men rent faktisk er guld en anti-oxidant og har også anti-inflammatoriske egenskaber. Metallet kan

  • dæmpe akne
  • formindske rødmen i huden
  • beskytte mod de skrækkelige frie radikaler, der skaber rynker og solskader
  • opstramme huden
  • formindske tabet af collagen i din hud
  • aktivere stamcellerne I din hud, og gøre den mere elastisk.

 

Alle disse egenskaber reduceres rynker og de fine linjer samt eventuelle små mærker på huden – alt sammen noget, der får dig til at se yngre og friskere ud. Som ægte virkning … samtidigt med, at du får den umiddelbare filtereffekt.

Hos AMPULLAB har vi 2 produkter med guld i: 1 ampul med rent guld og laksekaviar – og den lækreste fede guldcreme.

 

 

 

Golden Dew creme

Vores lækre fede creme indeholder 2 gange guld, nemlig både guldekstrakt og bivoks. Ingredienserne tilfører og fastholder fugten i huden. De værdifulde og virksomme ekstrakter skaber en antiaging effekt på aldrende hud som efterlader huden afslappet og friskere. Husk, der er dobbelt så meget indhold i cremedåsen end hos andre mærker – 100 ml!

 

 

Golden repair non-stop lifting ampul

Denne ampul indeholder rent guld og laksekaviar. Det er et energigivende serum med opstrammende effekt. Guldekstraktet i serummet giver huden ny energi og et strålende udseende og kaviarekstraktet forkæler huden med maksimal pleje.