Jeg vil gerne dele min oplevelse med mødet med Arcayas produkter, for jeg tænker at jeg ikke er den eneste i denne verden, som lige pludselig får blod på tanden i forhold til at booste ​huden i ansigtet.​

Jeg stiftede bekendtskab med Ampullab på Livsstilsmessen på Bernstorffs Slot i august 2015. Standen summede af et enormt liv og mange af de forbipasserende og nysgerrige, som stoppede op for at se hvad det var, fik tilbudt at prøve en hårfjerner – en fjeder – som man kunne sidde hjemme og nulre hårene af med. Dem som prøvede var vildt begejstrede for den og de fleste købte en. Derudover fortalte de en masse om en dermaroller, som prikker hul i huden, så huden kan blive boostet med serum, som er udviklet til blandt andet kosmetologer. Jeg var lidt nølende med den tingest og tænkte meget på hvad godt det ville gøre min hud, så at blive prikket hul på, men inden jeg tog hjem fra messen, havde jeg investeret i en hårfjerner, en dermaroller og 10 ampuller med serum.
Da jeg havde prøvet de forskellige ting kunne jeg jo godt se at min dagcreme fra Lancome for 50-60 årige nok var god, men den kunne ikke det samme.
Derfor måtte jeg altså eje dagcremen, som Arcaya også har udviklet. Pyh…. Jeg syntes at den var dyr da jeg investerede i den, men den er jo på 100 ml og ret drøj, så umiddelbart tror jeg at den faktisk er billigere på den lange bane. Se… Det var jo ikke gjort med det…. Min natcreme skulle fornys og tænkte at nu var jeg faktisk moden til også at prøve den fra samme producent. Jeg har investeret i ‘guldcremen’…. Og må sige at den er himmelsk.
Med til historien hører også, at jeg faktisk ikke er så god til at få renset mit ansigt af hver aften… Faktisk fik jeg kun renset i bund de aftener, hvor jeg bruger min dermaroller og om morgenen fik jeg slet ikke gjort noget…. Jeg havde jo fået god creme på om aftenen og så bader jeg hver morgen, så det måtte være nok.

Nu har jeg så været gæst på sådan et event, hvor Anne Mette kom ud til et selskab på 12 kvinder og præsenterede hele batteriet af produkter. Og lige dér får jeg den store åbenbaring vedr. afrensning af ansigtet (ja og ikke længere nogen undskyldning for ikke at få gjort det!!) Der er et produk, hvor 3 pump på flasken tørres rundt i hovedet og på halsen… Og efter 1 minut skyller jeg det af i lunkent vand!!!!….. Nu kan det ikke blive nemmere, så jeg har tilføjet endnu et produkt til min samling ☺️….. Ja og jeg så nået dertil, hvor jeg faktisk er ærgelig over ikke at have begyndt noget før….. Min hud føles frisk, blød og mættet… Og slet ikke fedtet.
Tak Anne Mette for at du har hjulpet mig hertil ?

Venlig hilsen

Helle Nielsen
Administrativ konsulent