Sund kost betyder meget for din hud

LAKS – boostet med sunde omega-3 olier, som også er vigtige for at bevare det gode syn og hjernefunktionaliteten….det mærker jeg tydeligt! Derudover kan antioxidantenterne hjælpe til at booste din huds fugtighed og opstramme, så du får færre rynker.

AVOCADO – olien hjælper til at holde din hud “fugtig” og øge optagelsen af vitaminer, så din hud ser yngre ud.

RØD PEBER – der er 60% mere C-vitamin i rød end i grøn peber og mad med højt indhold af C-vitamin giver færre rynker og større elasticitet viser et studie fra The American Journal of Clinical Nutrition.

RØDVIN – druerne er fyldte med antixiodanter som kæmper mod de frie radikaler, der kan forårsage fine linier.

TOMATER – lycopen, det røde pigment i beskytter mod solens UV-stråler og derfor specielt lyshårede/rødhårede kan have glæde af dette.

Hmmmmm, fire af tingene spiser jeg tit.

Som jeg erfarede på et event i København omkring skønhed, spiller mange faktorer ind for at du får en smukkere hud og en skønnere udstråling. Meget kommer indefra, er du trist, ser din hud sikkert også sådan ud.

Så gør hvad du kan for at fremme det gode for dig og som gør dig glad. Få frisk luft, dyrk motion, omgiv dig med de mennesker, som betyder noget for dig og giver dig noget, rejse ud og se verden, send din “jeg-kan-lide-dig” sms…

Mærk efter og find ud af hvad der gør dig glad – og du bliver smukkere. Og vil du booste inde- og udefra, kan ampullerne BEST CAVIAR, C-VITAMIN, RETINOL AVACODO fint bruges med eller uden dermaroller.

Find alle vores ampuller her