En af gode “caviar”-kunder ringede lige efter jul,

HJÆLP jeg har spist for meget fed mad i juledagene og min hud er uren igen!

Hun startede med produkterne sidste sommer og fik bugt med hendes urene og glinsende hud efter kun en måned med Milk and Honey, hun brugte ampullen hver dag – morgen og aften – det var nok til at bringe hendes ellers fedtede og urene hud back to normal. Derefter gik hun over til vores Caviar ampul for opstram-ning og forbedring af de fine tørhedslinier.

Sammen med caviar ampullen bruger hun også dema roller, som er nem og enkel til hjemmebehandling.

Mod uren hudMilk and Honey ampullen stabiliserer hudens ph-balance, således bakterier ikke har næringsgrundlag og de udvalgte plante-ekstrakter bidrager til at reducere bumser og uren hud. Honningen og mælken i ampullen stabiliserer hudens PH-balance, således der ikke opstårurenheder.

​Honning har været brugt til skønhedspleje i mange kulturer. Honning er nævnt i en kinesers 2200 år gamle bog om urter, hvor honning indgår som en vigtig ingrediens til behandling af sygdomme og til at fremme skønhedens i din hud.

Og som du sikkert husker badede Cleopetra i store mælkebade og Oestrogens egen kosmetolog Christina Ølund skriver:

Mælk er utroligt gavnligt for huden, fordi det både har mælke- og Alpha hydroxy-syre. Alpha hydroxysyre har en eksfolierende virknning, der blidt fjerne de døde hudceller fra hudens overflade, har en blødgørende virkning og samtidig har en evne til at binde fugt til huden” fortæller hun.

Og min caviar-kunde mailede igen i går for at bestille Caviar igen sammen med vores dag- og natcreme, som hun nu havde opbrugt af hendes tidligere mærke.

Dagcreme arcaya No 1, Nandina Cream er en ægte collagen booster og natcremen arcay No 3 Golden Dew indeholder bla guldstykker, som tiltrækker og binder fugten.

Find Milk and Honey lige her mod urenhud.