Kender du det…….impulskøb, du har hørt om et godt hudplejeprodukt, der var lige et tilbud, en har anbefalet en skøm serum/creme, trænger bare til at prøve noget andet end tidligere osv osv

– og hvad så med de ting, der står hjemme på hylden?

Sørg for at SMIDE dine gamle creme rester ud, måske lugter de selvom de er friske, men smid dem ud. Krukker og tuber, som du gerne vil beholde, kan du rengøre med kleenex, vatpinde, klorhexedin osv.

Brug CREMEN OP – hvis du har en creme af ældre dato, som du ikke vil bruge i ansigtet, kan du bruge den på kroppen, måske har du tørre knæ og albuer.

Jo mindre du putter fingrene ned i cremen, jo mindre er risikoen for at få BAKTERIER tilført cremen. En spatel eller vatpind vil helt klart mindske denne risiko.

Dine produkter skal OPBEVARES ligesom madvarer, da de også består af naturlige ingredienser og olier. De skal opbevares tørt og køligt så måske er badeværelset ikke tit de mest ideelle sted for opbevaring af cremer og parfumer.

AMPULLER med serum holder sig 100% sterile indtil du knækker halsen på glasampullen. Hold med en kleenex omkring toppen inden du knækker, pres ikke for hårdt, det er GLAS.

Effektiviteten i disse ampuller skyldes de sunde og gode ingredienser. MEN også at der ikke tilføres ilt eller bakterier til ampullen. Den får først tilført ilt, når du knækker den og der kommer ingen bakterier ned i ampullen under brug. Derfor er ampullerne også ideelle til behandling hos kosmetologen og hudterapeuter.

Men nu kan du købe kosmetologens produkter direkte i webshoppen.

Når du har åbnet en ampul, skal den bruges indenfor 2-3 dage. Og hvis du bruger den morgen og aften, passer indholdet meget godt. Men vi er forskellige, vores hud er og arter sig forskelligt, så find den ampul, der passer til din hud lige nu. Årets igennem præges huden af sol, vind, temperaturer, vind osv.