Hvor er det nemt altid at have min træningspartner lige ved hånden ift mine anti-aging behandlinger! Jeg “træner” min ansigtshud, som jeg træner min krop. Og vi kender alle følelsen efter at have dyrket motion og det vil du også mærke på din ansigtshud – og du vil kunne se det efter kort tid, huden får mere glød og ser friskere ud! Rynkerne forsvinder ikke, men linierne synes mindre, når huden arbejder på dine anti-age områder.

Mange fordele,

* jeg skal ikke ringe og spørge hvornår det passer at vi træner sammen
* jeg skal ikke bruge tid på at finde frem til det ønskede hold
* jeg skal ikke vente i receptionen og booke mig ind
* jeg skal ikke vente på plads under bruser
* jeg skal ikke lære nye trin og øvelser
* jeg skal ikke klæde om
* jeg skal ikke vaske træningstøj

Jeg har mit eget anti-aging træningsprogram, som kan gøres når og hvor jeg vil, jeg kan motionere mine hudceller, på lige fod, som når jeg træner kroppens områder.

Min DERMA ROLLER er min træningspartner til mit anti-aging program, effektiv hjemmebehandling og jeg har denne super opfindelse i flere størrelser, men den til kroppen kan ikke efterfølgende følges op af vores ampuller, de er kun til ansigt, hals og decolte. På kroppen bruger jeg primært mandelolie.

Alle Derma Rollere koster kr 249,- og de renses med klorhexidin eller kogende vand. Når jeg har brugt mine derma rollere om aftenen, koger jeg dem af om morgenen.

Derma roller findes i flere udgaver og du skal bruge dem, som har titanium nåle og 540 af dem. Jeg bruger 0,25 mm tykkelse til øjenomgivelserne, 0,50 mm til ansigtet og lige pt bruger jeg 1,00 mm omkring munden. Det anbefales ikke at bruge mere end 0,50 mm til hjemmebehandlinger, men efter lang tid med 0,50 mm turde jeg godt at prøve 1,00 og den er jeg så glad for. Sidstnævnte giver min hud fin træning omkring munden, hvor jeg også har tørhedslinier.

Det er fint koncept for mine anti-aging behandlinger, derma roller og ampul!

Så hvis du søger en ny træningsmakker, er der muligheder her….. Se mere på shoppen ampullab