Vi har fået en mail fra Trine som vi gerne måtte bruge her på siden … her er den helt uredigeret.

Mail fra Trine

“Jeg har i mange år forsøgt at finde den rette løsning for min hud. Jeg har et fedtet T, og har let til små uren-heder. Jeg var vant til at bruge rensemælk, toner og dag/natcreme. Jeg har en let rødme på kinderne, og er glad for at tage sol i haven.

For 1 mdr. siden blev jeg opfordret til at prøve ampullerne. Jeg startede med at fugte min hud godt igen-nem med c-vitaminen, og derefter med den opstrammende collagen +. Da jeg nu kun renser af med rense-mælk (toneren udtørrer min hud – som så får den til at fedte endnu mere), bruger jeg milk & honny ca. 2 dg/ug (1 ampul) for at opretholde hudens pH-værdi. Jeg har ikke problemer med urenheder mere.

Jeg bruger dermo-roler ca. 2 x/ug om aftenen efter afrensning. Derefter serum og natcreme.

Jeg kan tydelig mærke og se forskel på min hud. Den virker lettere, føler den er mere spændstig og er slet ikke så fedtet mere (kun lidt i panden). Før brød jeg mig ikke om at blive aet på kinden, nu er det helt ok

Jeg vil helt sikkert fortsætte med brugen af ampullerne, det gode ved disse er jo, at man kan mixe dem og derved dække hudens forskellige behov.

Kan kun anbefales – man bliver helt afhængig af følelsen”

Hvis Trines mail har givet dig lyst til at prøve vores ampuller kan du finde dem ved at trykke på knappen nedenfor.

Ampullerne findes her