Jeg hører fra flere, at et lag creme må vel være nok – og nogle mener endda at håndsæbe og en bodylotion også dutter til ansigtet – det mener jeg IKKE!

Hvis du ikke allerede har en rutine med afrens af makeup, ansigt og hals, er der her en køreplan for det. Det er aldrig for sent at begynde at arbejde med huden, al pleje vil bedre dit udseende, give huden glød, forbedre strukturen, tilføre fugt osv. hvis du altså bruger produkter, der virker! Der er heldigvis megen kontrol og opmærksomhed på, at de ting vi putter i hovedet ikke indeholder skadelige ingredienser….dejligt!

Min morgenrutine er

Afrens med dermapro, et serum der renser effektivt og ikke udtørrer min hud.

Knæk toppen af min ampul (husk kleenex), lige pt bruger jeg Caviar, nej den lugter ikke af fisk. Jeg har ikke brug for ekstra fugt til min hud, da jeg ikke som vanligt har været en tur sydpå og badet mig i solens stråler! Caviar-ekstrakten er rig på proteiner, lipider og vitaminer og støtter min huds mikrocirkulation, så der dannes nye celler, øger evnen til at min fugten i min hud og udglatter linier og rynker. Ampullerne indeholder 2 ml, som ved “normal” hud rækker til 3-5 behandlinger, de er sterile indtil åbning og kan holde sig op til tre dage. Brug den morgen og aften.

Denne vandbaserede og naturlige balsam optages hurtigt i huden og herefter bruger jeg min dagcreme. Til sidst bruger jeg foundation med solfaktor, for selvom solen ikke er fremme hele tiden, skal vi beskytte os mod solens stråler, også de skadelige.

Min hud virker ikke fedtet eller for over eksponeret, alle tingene trænger fint ind i huden, den ser sund ud og føles dejlig.

 

Aftenrutine

Afrens igen, både øjenmakeup – her bruger jeg en olie – og dit ansigt og hals/decolte. Et par gange om ugen bruger jeg min dermaroller, 0,50mm til ansigt, hals og decolte og 0,25mm til øjenomgivelserne. Denne rutine tager samme tid som en gang tandbørstning, nemt og enkelt.

Ampul på igen, de vandbaserede ampuller kan bruges tæt på øjnene (så kan du spare din eyelift, du bestemmer….), efter ampul eyelift, som er to komponent-udviklet, hvilket betyder at den både tilfører – og holder på fugten.

Herefter min dejlige natcreme, Golden Dew, om indeholder anti rynke effekt samt små guldstykker – dette er et nyt produkt på vej ind i shoppen……..se her beskrivelsen af produktet!!

Opstrammer og udglatter med 3D-effekt

Energigivende og reaktiverende pleje til krævende hud. Den enestående formel bestående af guld og førsteklasses naturlige olier understøtter varigt hudens revitaliseringsproces.

De værdifulde virksomme stoffer fjerner mangelsymptomer, øger hudens regenerations-evne og udglatter synligt fine linjer og rynker. Huden virker sundere, yngre og friskere.

Påfør nogle få dråber morgen og aften efter rensning, og masser dem blidt ind. Guld er et symbol på skønhed, kraft og uforgængelig ungdom. Allerede i antikken benyttede man rent guld til skønhedspleje for at opstramme og beskytte huden. Rent guld udvundet langt nede under jordens overflade er i dag den mest kraftfulde og energirige gave til huden. Guld befrier huden for ballaststoffer, øger iltindholdet og fremmer cellefornyelsesprocessen. Den er nemt at massere ind i huden, harmoniserer ansigtskonturerne og gør teinten lysende. Huden virker ganske enkelt yngre!

 

SOV GODT!