Nåede en enkelt stranddag uden regn, dejlig oplevelse!
 
Jeg startede min morgenrutine med rens og ampul – og derefter solcreme, selvfølgelig med høj faktor. I år har jeg ikke haft tid til masser af solbadning, så jeg brugte faktor 50 i ansigtet og 30 på kroppen.
 
Mine veninde studsede over al den smøring, hun har lagt bunden og er flot brun!
 
Og den flotte blå ampul med hyaluronsyren er ren fugt. Den indeholder ingen skadelige stoffer og kan bruges af alle hudtyper. Og fugt kan vores hud altid bruge, så de dage hvor jeg færdes ekstra ude og skal have andre plejende cremer på, er fugtampullen et fint supplement. Du kan bruge den efter behandling med fillers, altså restylane behandling eller efter rulning med din dermaroller, sidstnævnte kan du selv kan udføre, når det passer dig. Det er en billigere behandling end fillers og restylane.
 
Hyaluron er super i den daglige hudpleje og til enhver hud, der trænger til et boost. Generelt daler hastigheden i dannelse af nye hudceller ved 25 års alderen………og du kan aldrig give din hud for megen pleje, af den rigtige slags.
 
Du knækker toppen af ampullen med en kleenex omkring og fordeler et par dråber i ansigt, på hals og decolté. Dine fine linier bliver formindsket. Herefter følger du op med dagcreme eller solcreme. Du kan også bruge ampullen med den naturlige balsam som en kur under din ansigtsmaske.
 
Måske holder du som jeg sen sommerferie, dermaroller og ampuller er nemt at have med på rejse, fylder og vejer intet. Dermaroller opbevarer du i det medfølgende etui, så den holder sig ren og steril efter rens og du kan vælge det antal ampuller du har brug for at medbringe. Jeg har altid dermaroller og ampul i min håndbagage.
 
Hyalyron er kendt som et virksomt stof til indsprøjtning mod rynker, idet hyalyronen danner en særlig forbindelse med keratinet i hudens hornlag. Hjælper med at holde på fugtigheden og forhindrer fugttab. Når du tilfører din hud fugt, udglattes huden og rynker/linier synes mindre.