Jeg har i mange år haft den fedtede Tzone i ansigtet, så jeg skinnede næsten så meget som forårssolen, når jeg gik ud af døren. Og huden har føltes olieret at røre ved. Jeg ved fra andre kvinder, at der kan tale om en så fedtet pande at håret også fedter, en ekstra og træls sidegenvinst.

Mange har udskiftet fugtighedscremen med en uden olie, både dagcremen, natcremen og foundation og det har gjort en kæmpe forskel for dem. En af mine gode veninder har haft stor succes med dette både i forhold til Tzonen og “bumser” selvom hun har rundet de 50.

Ampuller fra arcaya er udviklede af en dygtig kemiker på kosmetiklaboratoriet i den sydtyske by Munchen.

Men min metode er således……….jeg har brugt dermaroller og ampuller de sidste år, men for et halvt år siden skiftede jeg min opstrammende vandbaserede ampul ud men en olieampul, den eneste ulempe ved denne er, at jeg ikke kan brude den omkring øjnene, her bruger jeg Eyelift, en to kompoment lækker øjencreme, som både tilfører og fastholder fugten i den tyndere hud ved øjenomgivelserne.

Så min morgenrutine er

AvocadoAfrens med DermaPro, en oliebaseret ampul
Retinol Avocado, med ren A-vitamin, som også er god til hals og decolte

eller

Argan & MangoArgan & Mango, 80% umættede fedtsyrer og beskytter mod de frie radikaler.

Derefter dagcreme med solfaktor og til sidst foundation. Aftenrutine, afrens, dermaroller 2 gange pr uge (det tager fem min inden sengetid), ampul og natcreme.

Min hud skinner ikke mere og den er blevet endnu blødere – ser mere glat og sund ud.

Men du skal finde den kombination, der passer til din hud og husk at det tager 28 dage for “føde” en ny hudcelle….ha et skønt forår!