Godt tip til en nem hjemmebehandling

Her er et godt tip til en nem hjemmebehandling du kan hygge dig med i aften-timerne, hvor mørket kommer tidligere og tidligere. Tid til indehygge med the, stearinlys osv.

Fik forleden endnu en forespørgsel på hjemmebehandling med dermaroller. Kvinden sidst i 50-erne havde set venindens dermaroller, som hun havde købt på messen på Frederiksborg Slot i august og ville også gerne selv prøve den.

Hendes hud er tynd efter lang tids sygdom.

Collagen plus

Collagen plus

Men hun vil gerne bruge tid og penge på at forbedre hudstruktur, få gløden tilbage og mærke den bløde, smidige hud igen. Den bliver nok ikke helt som før…..smiler…..årene sætter sig jo også i huden. Vi fødes med blød og rynkefri hud, men kun ganske få formår af naturlig vej at holde huden rynkefri indtil alderdommen. Dagligt udsættes vores hud for snavs, støv, makeup, UV-stråler mm. som er med til at fremskynde hudens ældning. Vi aftalte derfor at hun startede med dermaroller 0,25 mm, som er tilegnet øjenomgivelserne, da vores hud er tyndere her. 0,50 mm er til ansigt. hals og decolte.

Dermaroller er en skånsom og smertefri behandling. Selve værktøjet er en lille rulle med 540 ultrafine mikronåle af titanium, som du ruller fire gange i lodrette strøg og fire gange i vandrette strøg. Husk at løfte dermarolleren mellem strøgene. Behandlingen er hurtig og effektiv og stimulerer dannelsen af collagen. HUSK grundig afrens inden du ruller. Du kan rulle en collagen plus ampul ind sammen med rulningen eller efter din rulning. Collagen plus ampullen er god ved dine tørhedsrynker eller solrynker.

Når du er færdig med din rulning, skal rulleren renses feks med klorhexidin. Lad den lufttørre inden du lægger den tilbage i det medfølgende etui, således den er klar og steril til din næste behandling.

Micro-needling, som denne behandling også kaldes, hjælper huden til at helbrede sig selv ved at nålene kickstarter hudens naturlige foryngelsesproces, fjerner de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen, hvilket øger hudens optagelse med op til 200 gange. Det betyder at du får meget mere ud af dine hudplejeprodukter. Din hud begynder at arbejde, optager bedre og ser friskere ud. Brug dermaroller 2-3 gange om ugen, start med behandlingerne om aftenen og du vil allerede efter 14 dage se gløden og friskheden komme tilbage.

Du får selvfølgelig en grundig instruktion med i brugen af dermaroller og ampuller, når du køber vores produkter.