Det er en nem og effektiv hjemmebehandling, og det bedste resultat opnås ved at udføre rulningen 2-3 gange pr. uge. Nu hvor ferien står for døren, behøver du ikke at undvære dine behandlinger, som strammer op og giver en friskere glød og en bedre tient. Den bedre tient sammen med lidt solbadning betyder også, at du kan spare den farvede makeup eller bb creme, som du bruger resten af året. Huden får masser af luft og D vitamin fra solen.

Se mere om dermarolleren her

Rens din hud effektivt med DermaPro, således du ikke ruller evt bakterier rundt i dit ansigt samt på halsen. Til hjemmebrug er 0,50 mm tilladt til ansigt, hals og decolte og til øjenomgivelserne anbefaler jeg 0,25 mm da vores hud er tyndere og mere skrøbelig i de omgivelser. Bruger du nåle der går dybere end disse, skal der bedøvelse til og det skal udføres hos en kosmetolog, således du ikke forvolder skader på din hud.

Kør i lodrette og vandrette rul, fire gange i hver retning. Dette er i opstarten og du finder selv ud af, hvor mange strøg og hvor hårdt du kan trykke på din hud, når du er blevet dus med din ruller. Jeg har brug metoden i flere år og blev så glad, da jeg fandt ampullerne på en international messe i Dusseldorf. Disse to ting, dermaroller og ampul supplerer hinanden eminent, du får hurtigere et synligt resultat og udgifterne er rimelige.

Nogle af mine nye kunder synes det er bedre at rulle ampullerne ind sammen med dermaroller, det er en smagssag, prøv dig frem. Det er vigtigt, at du gør det der passer til din hud og dit temperament – så får du størst glæde af denne enkle og nemme behandling og får en kontinuerlig brug af produkterne.

Når du køber din dermaroller får du den leveret steril i en æske, hvor du altid kan opbevare din dermaroller. Straks efter brug renser du den med feks klorhexedin, lader den lufttørre, retur i æsken og den er nu klar til næste rul.

Du bruger, de ampuller der passer til din hud lige netop nu og disse ampuller opbevarer du i den medfølgende indpakning og toppen med doseringsmulighed gør, at du kan transportere dine ampuller med overalt.

Dermarolleren holder min. et år og en ampul rækker til ca. 3-5 påføringer, altså to til tre dage hvor du bruger den morgen og aften for at få et godt boost til din sommerhud.

Her finder du produkt-eksempler:

Afrens, Dermapro, enzym-afrens, effektiv afrens som fjerner alt skidt og snavs nænsomt og effektivt

Dermaroller 0,25 og 0,50 mm til hjemmebehandling, køb begge og spar kr. 100,-

– Opstramning – ampul med collagen, caviar og gele royal
– Fugt – ampul med hyaluron plus
– Afternsun – ampul med aloe vera

Se mere om dermarolleren her