Undgå tør hud, det kræver ikke meget af dig …

Slip af med tør hud i ansigtetHer er en nem guide, som giver din hud den ekstra fugt, den har brug for i disse måneder!

Hvis du ikke har tid og penge til at besøge kosmetolog, kan du med disse enkle tiltag gøre meget godt for din tørre hud.

Sådan udgår du tør hud i ansigtet – en let guide

* Renset huden morgen og aften,

* Får brugt cremer til dagligt, både dag- og natcreme og/eller cremer med solfaktor under bl.a. ferieophold

* Lagt en enkel ansigtsmaske en til to gange om ugen

* Får brugt dermaroller to gange om ugen

Derma roller er den bedste “massage” til din hud, det tager kun fem minutter! Du kan selv gøre det hjemme, når det passer dig. Rullen holder min. et år. Der er så mange fordele ved dette enkle produkt. HURRA for den opfindelse!

Investering i tid og penge gøre gode ting for vores ansigtshud.

Brug aldrig sæbe, ja den renser og efterlader huden ren og desinficeret, men totalt udtørret og kan ikke modstå bakterier.

Vi skal holde på den naturlige fugt danner, selvom vi med alderen får mere og mere tør hud. Talgkirtlerne i huden bliver formindsket og det er overhudens fedtindhold, som skal holde på fugten.

Luftfgtigheden falder både ude og inde i vintermånederne og når vi går ind og ud i de forskellige temperaturer, forstærker vi denne virkning, som giver os endnu mere tør hud.

God rensecreme
Brug en god rensecreme, lotion eller serum, alt hvad der passer dig og din pengepung. Efter afrens bruger du din egen personlige derma roller, 0,25 mm til øjenomgivelserne og 0,50 mm til hals og decolté, disse hudområder har også brug for ekstra pleje i vintermånederne.

Serum med hyalurosyre
Knæk toppen af din blå ampul med den indholdsrige hyalurosyre (dette findes i dag i næsten alle fugtcremer) og fordel vædsken på ansigt hals og decolte. Afhængig af din huds tilstand kan du have til 3-4 behandlinger i ampullen. Stil feks ampullen ved siden af dine renseprodukter, så du husker det. Efter åbning holder den tre dage. På denne måde laver du din egen minikur med ekstra fugttilførsel til denne tørre hud.

Find den her, en kvalitets serum med hyalurosyre

Gør som altid gør herefter …
Derefter påfører du de cremer du plejer at bruge, dermaroller og ampullen er tillæg til det, du måske allerede gør i dag.

Derma rolleren holder min. et år. Efter hver rulning bruger du desinfektion eller blot kogende vand, så er den rensest og klar til næste rulning. Brug den gerne 2-3 gange pr. uge. Også nem at have med på ferie.

Går du i forvejen til kosmetolog vil du med disse produkter, som er kosmetologens egne, forlænge virkningen af den behandling, du har fået.

Efter 2-3 ugers brug med derma roller 2-3 gange pr uge, vil du se din hud stråle mere. Din hud optager simpelthen bedre dine ansigtplejeprodukter, når der er arbejdet med huden. Dermarolleren “masserer” din hud og levende hud ser pænere ud end “død” hud. Vi motionerer jo også for at holde kroppen igang.

Og husk, drik masser af vand – vandmangel kan også ses på huden – undgå tør hud.