……Kosmetolog sagde under behandlingen, DET HAR JEG ALDRIG SET FØR!

Opstramning af din hudEn aften tog jeg til kosmetolog efter en lang pause med behandlinger. Jeg er vild med min derma roller og bruger 0,50 mm i ansigtet og 0,25 mm omkring øjnene – det er primært omkring munden jeg har mine udfordringer.

Efter at have læst flere artikler om derma pennen ville jeg prøve produktet i et professionelt forløb inden jeg investerer i en til eget brug.

Heldigvis havde kosmetologen en bedøvende creme, der virkede. Jeg fik påsmurt cremen, plastik over og nyd et glas bobler, mens cremen arbejdede. Og det gjorde den, mine læber og tunge blev først “mærkelige” (hmm, var jeg ved tandlæge….griner) og siden kunne jeg mærke bedøvelsen på kinderne.

Kosmetologen tog cremen af og rensede huden. Vi havde aftalt, at jeg skulle tage mine egne ampuller med, så jeg havde 2 stk. hyaluronsyre med i tasken.

Inden hun startede med at bruge pennen (med et lille hoved med fine nåle, som kan gå ind i huden op til 2 mm), påførte hun hyaluronsyren på det rensede område. Det gjorde ikke ondt, cremen virkede så fint.

Kosmetologen kørte med pennen over det bedøvede område i ca en halv time og påførte løbende hyaluronen. Pludselig siger hun: Jeg kan se huden rejser sig, det har jeg aldrig set før! Endnu et bevis på at hyaluronsyren er effektiv.

Lige efter behandlingen og næste morgen var huden rød, øm og hævet (se foto to), jeg fortsatte med hyaluronsyren og sørgede for at holde det behandlede område rent, to dage efter kunne jeg rense min hud og efter en lille uge var huden helet op igen. Se billede tre.

Jeg har besluttet mig for at få tre behandlinger mere hos kosmetologen og derefter investerer jeg i min egen pen. Min derma roller er effektiv, men denne er endnu mere. Den fjerner ikke rynker mm, men den kan mindske dem og stramme min hud op.

WAUW sikken en oplevelse, det vil jeg lære at kunne gøre hjemme. Ved de næste behandlinger skal jeg have mere fokus på detaljerne i behandlingen. Første gang lå og bare ventede på, hvor ondt det ville gøre, men det var først i dagene efter jeg mærkede stramhed og ømhed fra den første behandling.

HURRA for derma pen og ampul!!