På endnu en skøn solskinsdag og så på en søndag tørster jeg voldsomt efter den varme sol, altså der hvor vi kan opholde os ude uden en masse lag tøj, hue og handsker – og mærke den skønne varme fra solens stråler.

I Danmark skynder vi os ud og dyrker vi solen og varmen, når den endelig kommer og med vores ustadige vejr skal der ikke tages nogen beslutninger om at vente med strandbesøg til dagen efter, måske regner og blæser det da.

Soldyrkelsen kan give din hud mærker af plamager eller pletter, men forekomsten af disse kan også skyldes hormonsvingninger eller graviditet.

Det kan i nogle tilfælde være svært at forebygge med solcremer – for bare en lille dosis sol, kan få pigmentpletterne på banen igen.

Lægen kan ordinere creme til forebyggelse af pigmentforandringer og disse hjælper kun, når cremen bruges. Springer vi brugen af creme over bare en enkelt dag, er pigmenteringen igen aktiveret.

Læger foreslår behandlinger med laser, hvor hudens egne mekanismer går igang og “heler” sig selv, dette er dog afhængig af hudens egen evne til at forny sig. Efter laser behandling er det vigtigt ikke at overdrive soldyrkelsen, for så kommer pigmentpletterne frem igen.

Med koncentreret Vitamin C ampullen, som virker oplysende på huden, kan du evt mindske hudens mørke pletters udstråling, idet denne C vitamin også kan indvirke på hudens egenskaber til at gendanne nye elastiske kollagenfibre. C vitamin ampullen giver din hud et porcelænsagtigt skær, påfør morgen og aften efter rens og brug dag/nat creme, som du plejer.

Så udover at kunne mindske pigmenteringen, giver C vitamin ampullen også en opstramning, da det rene C- vitaminderivat har gode egenskaber i forhold til kollagen syntesen.
Find den lækre ampul her …