Den daglige hudpleje for mænd skal være nemt og effektivt og hurtigt overstået, derfor er det vigtigt at du kære mand indfører nogle enkle daglige rutiner, som kan gøres på under 3 min.
De fleste kvinder ved et eller andet om hudpleje og har interesse i at forskønne deres udseende, så det en naturlig del af deres hverdag og I har sikkert som jeg hørt sætningen…. “smører du dig nu igen?”?

De fleste mænd har ikke fokus på at rense hud og har heller ikke lært det……jeg vil gerne lære jer nogle enkle tips, så du og din hud kan stråle sammen med os kvinder!

Mandens læderhud har en stærkere opbygning end kvindens, bla fordi den indeholder færre fibre, som giver elastiseten samt flere glatte muskelfibre, som giver huden større fasthed end kvinders. Men dermed ikke sagt, at mandens hud ikke fortjener og behøver pleje……

De mænd, jeg har mødt på vej, gider ikke bruge tid eller energi på daglige skønhedsrutiner, de tænker faktisk slet ikke over det, så derfor nyder de ikke at gøre noget ved deres hud.

Mange mænd kan nemt få uren hud, som ofte opstår i forbindelse med den daglige barbering. Huden udsættes for en hård behandling med barberkniv, som kan give små hudafskrabninger, skægpest, ekstra følsom hud på sigt og rødme. Derudover er vores ansigtshud altid eksponeret for varme, kulde, sol, forurening mv.

Her er 2 mandepakker:

Uren hud – morgen og aften, samme rutine

Dup et par dråber derma pro (nem afrensning) i ansigtet, fordel det og lad det sidde et par min. Vask af med lunkent vand.
Bræk toppen af ampullen med Milk and Honey (KLIK HER OG FIND DEN) og fordel serummen i ansigtet, den vil sørge for at stabilisere ph balancen – for det er denne ubalance, der giver dig urenheder.
Og er du en rigtig mand bruger du fugtighedscreme bagefter. Du har sikkert en stående, som du kan lide, som du føler ikke fedter, ellers spørg en kvinde i dit liv – prøv dig frem og mærk, hvad der passer til din hud. Spørg næste gang du er i stormagasinet ellign, de kan hjælpe dig og der findes et utal af gode muligheder..

Normal hud – morgen og aften, samme rutine

Dup et par dråber derma pro (nem afrensning) i ansigtet, fordel det og lad det sidde et par min. Vask af med lunkent vand.

Bræk toppen af ampullen med Orchidee Sensitive (KLIK HER OG FIND DEN) (super som aftershave, ren planteekstrakt men uden duft) og fordel serummen i ansigtet, den vil sørge for at berolige din hud, specielt efter barbering og gøre den meget blød.

– Og er du en rigtig mand bruger du fugtighedscreme bagefter. Du har sikkert en stående, som du kan lide, som du føler ikke fedter, ellers spørg en kvinde i dit liv – prøv dig frem og mærk, hvad der passer til din hud. Spørg næste gang du er i stormagasinet ellign, de kan hjælpe dig.

Som vore andre ampuller indeholder de ikke skadelige stoffer, parabener eller kemiske stoffer, den holder op til tre dage efter åbning. Brug en kleenex til at holde om toppen når du knækker den, se video på forsiden.

God fornøjelse med dine nye rutiner, som giver din hud glød, reser den nemt og enkelt og gør den blødere!