RØDME, Rosacea og pigmentering - Find løsningen her

Rosacea, Kender du til rødme?

– så har du muligvis en tynd og sart/sensitiv hud. Husk altid at konsultere en læge eller dermatolog, så du får den rette vejledning og den rigtige diagnosticering så tidligt som muligt.

Brug vitamin c ampullen mod rosacea

rosaceaVitamin C fremmer også gendannelsen af de elastiske kollagenfibre, så din måske ujævne hud, som rosecea også kan give, kan blive mere jævn. Den er en kraftig antioxidant og er også god mod ældningsprocessen. Vitamin C har også en positiv indflydelse på soleksem og pigmentering. Den “lysner” din hud og når du begynder at arbejde med huden og tilfører gode hudplejeprodukter, får den mere glød. Derfor synes pigmentering, rødme olign mindre, da huden får et mere lysende skær.

Denne Vitamin C er et supplement til din øvrige hudpleje, et godt tilskud, som er sundt for din hud. Brug ampullen efter afrens og før din dagcreme, natcreme eller solcreme…..eller bland den sammen med din solcreme, så er du er godt beskyttet i din soltimer.

Vitamin C Kollagen-booster og anti-pigment Ampul med højfølsomt, rent C-vitaminderivat, der ved hjælp af hudens egne enzymer omdannes til C-vitamin. Kun på denne måde er C-vitamin i stand til at indvirke på de dybereliggende hudlag. C-vitamin har fremragende egenskaber ved kollagensyntesen, dvs. det fremmer gendannelsen af elastiske kollagenfibre. Overfladisk virker C-vitamin lysnende, forstærker hudens lysende udstråling og giver den et porcelænsagtigt skær. Påfør indholdet af en ampul med hænderne, og lad det trænge ind i huden. Smør derefter creme på.

Årsagen til rødme eller rosacea er en udvidelse af hudens blodkar, de blusser op under forskellige påvirkninger, men vender tilbage til det normale. Over længere tid kan det blive værre, idet dine blodkar udvides mere og mere. De ses nu tydeligt og rødmen kan risikere at blive permanent. Det er ikke en god ide at dække pletterne med farvede cremer, dækstifter olign, før du nøjagtigt ved, hvad der forårsager din rødmen.

Der er mange faktorer der spiller ind på rødmen,

* solen, både den ægte og den fra solariet,
* forurening,
* klimapåvirkninger, brug hudplejeprodukter med solfilter og masser af fugt,
* visse fødevarer
* alkohol

og listen er lang. Det er meget individuelt, hvad der forårsager lige netop din rødme og rosacea. Og det kan tage tid at finde ud af, så hav tålmodighed.

– og i og med at huden aldres allerede fra ca. 25 års alderen bliver din hud mere og mere sensitiv og dermed mere modtagelig for rødmen og rosacea.

Der findes heldigvis produkter til den sensitive hud, bla C Vitamin, som er med til at styrke væggene i dine blodkar. Da jeg startede med ampullerne, brugte jeg C Vitamin konstant i en måned og kan nu holde mine rosacea-pletter nede, idet jeg bruger C Vitamin i de perioder, hvor pletterne er mere synlige..

Får du let rødmen i ansigtet, kan det skyldes hudsygdommen rosacea. Årsagen til denne hudlidelse kendes ikke. De små blodkar i ansigtet udvider sig meget nemt og der kommer en rødmen, som varer ved. Du kan få små tynde røde streger som tegn på de udvidede blodkar. Disse kaldes teleangiektasier og i mere udtalte tilfælde fremkommer der også røde knopper og gule knopper.

En glædelig ting er, at lidelsen smitter ikke. Men det er frustrerende med de røde pletter, rødmen, tørhed og måske også skællet og ekstremt tør hud.

Du kan dulme med gode hudplejeprodukter – lidelsen kan blive mere udbredt i dit ansigt og kun der forekommer den, hvis du ikke behandler din hud.

Sygdommen kan ikke helbredes, men lindres. Den rammer ca 10 procent af os og kun voksne,rosacea ses aldrig hos børn. Jeg har selv nogle pletter i ansigtet som periodevist blusser op. Jeg kan holde disse ned med ampullen Vitamin C, de forsvinder ikkehelt, men dæmpes. Jeg passer på med stærke krydderier, sollys og høj varme, selvom jeg elsker varmen.

Når jeg rejser sydpå, blander jeg min solcreme med høj faktor med Vitamin C ampullen, det giver god beskyttelse til dagens soltimer. Det er et nemt og enkelt tilskud til min hudpleje. Ampullerne er nemme at medbringe på rejser, fylder og vejer meget lidt.

Lidelsen rammer både mænd og kvinder, og den er kronisk. Rosacea er en akne sygdom, som rammer den midterste del af ansigtet hvorimod “rigtig” akne typisk findes i hele ansigtet. Det sker oftest i 30-50 års alderen. De første symptomer er rødme og senere kan der komme betændte knopper, som kan minde om bumser. Er du i tvivl, så søg læge.

Har du rosacea, skal du undgå olieholdige produkter og fede cremer. Din kost har også indflydelse på din rødmen og pas på med alkohol, varme, stress og nervøsitet…..det er også vigtigt at du ikke irriterer huden med stærk sæbe, aftershave eller skintonic med alkohol – og har du megen udslæt, skal du ungå at peele din hud. I dag findes der heldigvis mange milde peeling masker og cremer, den maske som jeg bruger er White Earth Masken, som er effektiv og nænsom.

Gener fra rosacea kan også give gener i øjnene. Ca halvdelen vil have irritationer, tørhed eller fornemmelse af fremmedlegmer i øjnene. Hos ca. hver femte voksen starter lidelsen i øjnene og derefter kommer turen til huden. Jeg har ikke mødt mange på min vej med øjenproblemer, heldigvis, men generne i ansigtet er også rigeligt. Denne Vitamin C er vandbaseret og kan derfor bruges omkring øjnene. Skulle du få noget af det i øjnene, skyller du med rent vand.