Dermaroller – en godt værktøj

Jeg hører fra rigtig mange kvinder, at de ikke mener de bør rense deres hud morgen OG aften. Jeg kan ikke være mere uenig…..jamen jeg bruger ikke makeup, min dagcreme er fed nok til vare både dag og nat, jeg er for træt, jeg bruger vand og min håndsæbe som jeg brugt i årevis osv osv…talerne fra dem er mange og kan være lange, når jeg på forskellige events og messer fortæller om hvor vigtigt det er at pleje sin hud – og her findes der mange stadier at gøre det på.

Du forebygger tidlig ældning hvis du sørger for at din hud ikke er påvirket af den daglige forurening, at din hud ikker bliver udtørret, at den ikke bliver irriteret osv osv.

Her følger en enkel rense procedure…..brug dermaroller hveranden aften men afrens grundigt morgen og aften.

Derma proDerma pro er en dybderens, en unik biologisk enzym rens til alle hudtyper. Helt uden at gnubbe kan du løsne forhorninger, skidt, forurening, cremer, make-up (ikke øjen make-up) osv. Din huds evne til at optage de gode næringsstoffer efterfølgende mangedobles og du får hud som en barnenumse udtalte en af mine nye kunder!

Alt efter din hudtype (tør – fedtet) anvendes der 1-3 pipettefyldninger pr. rens. Du påfører derma pro på den tør hud og masserer ind med fingerspidserne i cirkelbevægelser. Lad serummet virke i 1 minut. Med let fugtige fingerspidser masserer du let og alt efter hudtype begynder serummet nu at skumme mere eller mindre. Slut af med at vaske huden grundigt af med rigeligt lunkent vand.

Jeg hører også fra andre kvinder at skummende produkter renser huden bedre end de produkter, der ikke skummer. Det er ikke sandt og med denne serum, er vi mange der oplever, at nogle gange skummer den og andre gange ikke. Det er faktisk en fin indikator for at din hud arbejder og ikke altid reagerer ens, hurra for det. Husk hudens er vores største levende organ!!


Dermarulle

Nu er din hud klar til rulninger med dermaroller – 0,50 mm til ansigtet og 0,25 mm til øjenomgivelserne. Find den ampul der passer til din hud, tør, acne, anti aging, slap o.lign. påfør den din rene hud, masser den let ind i huden. HUSK, Alt hvad du gør for at sætte blodcirkulationen igang vil bedre din hud samt udstråling og glød.

Find vores udvalg af dermarollers her