Halstørklæder, huer, vanter og vinterstøvlerne er kommet frem fra hi, nu frostgraderne er kommet. Men det er ikke kun garderoben, der skal tilpasses – badeværelsets creme-samling skal måske også opdateres.
– Der er desværre en tendens til, at man har en mere tør hud om vinteren på grund af kulden og vores tørre miljø indenfor, siger Lone Skov, der er hudlæge og professor i hudsygdomme samt overlæge ved Hud- og allergiafdelingen på Gentofte Hospital.

Hun forklarer, at de lave temperaturer og det tørre indeklima gør, at huden bliver tør, kommer til at klø, og at man derfra kan udvikle eksem.
– Hvis man føler, at huden bliver tør, så skal man smøre sig. Der findes et hav af cremer, men hvad man skal smøre med, kommer an på, hvordan ens hud er, og hvad man lægger vægt på, siger Helle Jacobsgaard, der er farmaceut i Danmarks Apotekerforening.

Golden Dew cremeHos Ampullab oplever vi et stigende salg i efteråret på vores “fede” Guldcreme, jeg er selv helt vild med den og jeg bruger den HVER aften året rundt. Til gengæld opgraderer jeg med ampul under natcremen og lige pt er jeg igang med Retinol-ampullen, den lækreste olieampul, som jeg masserer ind om aftenen i ansigt, på hals og decolté.

 

 

 

Sådan bruger du den Retinol-ampullen…..
RETINOL - Oliebaseret ren A-vitamin, cellefornyelseDenne ampul er Oliebaseret med ren A-vitamin, som har helt særlige egenskaber ved cellefornyelsen. Huden udglattes og virker tykkere og fastere. Hjælper omgående på tør, afskallende og forhornet hud med tendens til eksem. Forhorningsprocessen normaliseres, og huden føles ekstra blød og smidig. Ideel som massageampul og til behandling af halsen. Påfør indholdet af en ampul med hænderne, og masser det ind i huden. Den nærende ampul er i reglen også tilstrækkelig som hudpleje om natten.

Og hvis du føler for det, brug en natcreme også……sov godt!