Nu må jeg igen til tasterne efter at have en set en virkelig spændende udsendelse på TV om vores hud.

Med alderen mangler huden collagen og elasticiteten mindskes

Tør hudMed alderen mangler huden collagen og elasticiteten mindskes, derfor får vi rynker og slap hud. Noget af den seneste forskning viser, at bl.a. glykaner – fra glykobiologiens verden – som er cellernes evne til at netværke og bedre kommunikationen mellem over- og underhud, kan hjælpe cellerne på vej. Men indtil disse produkter bliver lanceret af flere end Yves Saint Laurant kan du bruge den “gamle” metode med dermaroller.

Når vi ikke åbner vores hud, kan cremer og sera ikke komme ned i underhuden, derfor er bla microneedling en enkel og fin hjælper til denne proces.

Rens din hud grundigt efter dagens travlhed. Når huden er helt tør, bruger du i lette vandrette og lodrette strøg din dermaroller, 0,50 mm til ansigt, hals og decolte og 0,25 mm til øjenomgivelserne. Rul min. fire gange i hver retning. Du kan mærke, hvordan blodgennemstrømningen øges og du vil blive rød de første gange, men allerede efter 14 dage vil du kunne se en friskhed og mere glød i din hud. Brug den 2-3 gange om ugen.

Nu er huden åbnet og klar til modtage og arbejdere videre med ampullens indhold, en ampul rækker til min. fire gange afhængig af din huds tilstand og på hvor stort areal, du bruger den.

Ampullen trænger fint ind i din hud og herefter bruger du natcremen – dermaroller og ampul er supplement til din daglige pleje.

Vi sælger rigtig mange af den blå ampul, Hyarulon Plus samt Retinol Avocado, den første er vandbaseret og “tynd” i konsistensen, den kan også bruges omkring øjnene og Retinolen er oliebaseret og dermed tykkere. Du kan blande, brug feks den blå om morgenen under din dagcreme og “olien” under natcremen. Prøv dig frem, mærk hvad der virker for din hud….

Den blå ampul…..
Hyaluronisk syre virker som en svamp, fordi syren kan tilbageholde sin egen vægt i vand 1000 gange. Det betyder, at den hjælper huden til at suge fugt til sig og holde på den. Denne syre mindsker fine rynker og forebygger, fordi den holder på fugten. Find den her

Retinol Avocado…..
Retinol er en af flere former for A-vitaminsyre, som har omfattende forskning bag sig, og veldokumenteret virkning på fine rynker. A-vitamin stimulerer celledannelsen, så huden bliver tykkere og af bedre kvalitet. Find den her.

Ellers finder du andre typer af ampuller i vores shop.