Bekæmpe på naturlig og samtidig særdeles intensivt alle symptomer på fedtet/uren hud

Milk & Honey - Stærk mod uren hudDer kan være flere veje til en smuk efterårshud og har du været i solen i mange timer – måske under sydens sol har du formentligt brugt gode og fede solcremer eller sol-olier med høj faktor til at beskytte dig for solens skadelige stråler.

Og måske har din kost været sammensat anderledes på ferien…..jeg lever i hvert fald anderledes når jeg e rpå ferie, flere kølige drinks, snacks og anden mad. Det sætter sig også i min hud! smiler!

Månedens ampul MILK and HONEY indeholder lige præcis det den hedder. Ingredienser som stabiliserer din huds ph-balance.

Denne ampul med 2 ml som rækker til 2-3 dages intensiv behandling morgen og aften bekæmper på naturlig og samtidig særdeles intensivt alle symptomer på fedtet/uren hud. Den bakterielle og kølende virkning lindrer evt betændelsestilstande effektivt. Bakterierne får fjernet deres næringsgrundlag ved at syrekappen på hudcellerne igen gøres intakt og beskyttende. De udvalgte planteekstrakter reducerer fedtet/uren hud.

En kur med en 10 stks pakke vil helt sikkert bringe din hud back to normal.

Flere af mine kunder bruger den også adhoc efter perioder med for megen god mad, for megen sololie og i forbindelse med udbrud af “bumser” i de trælse dage lige inden menstruationen starter.

Afrensning morgen og aften er alfa og omega for en flot hud. Afrens med vores DermaPro, der med den nemme pipette gør, at du kan sprøjte rensemidlet direkte på huden. Fordel på ansigt og hals, lad sidde et min og vask af med lunkent vand. Din hud er meget blød efter denne rens.

Om aftenen 2-3 gange om ugen kan du bruge dermaroller, 0,50 mm til hals, decolte og ansigt og 0,25 til øjenomgivelserne hvor huden er tyndere. Du ruller med 4 vandrette og 4 lodrette strøg med dermaroller og derefter bruger du MILK AND HONEY ampuller eller du kan rulle serummen ind samtidig med du ruller. Herefter skal du huske din gode natcreme.
Find Milk and Honey her