Slap hud

Collagen plus – God mod slap hud.

Slap hud og tab af fastheden i ansigtshuden sker på grund af nedsat produktion af kollagen og elastinfibre. Dit udseende ældes og kan lægge flere år til din oprindelige alder.” Anne Mette.

Undgå slap hud – her er årsagerne til slap hud

Rygning, solbadning, stress, aldring samt tyngdekraften er de vigtigste og negative faktorer, som også påvirker vores ansigtshud.

Du synes måske du ser ældre ud end du er. Du kan mærke og se den manglende spændstighed i ansigtet, du har måske røget i mange år, som har givet dig synlige spor i form af mange og/eller dybe rynker eller har været igennem en hård periode med feks stress. En dårlig kost med bl.a. for meget sukker og for megen alkohol kan også ses i din ansigtshud udover du kan mærke det i kroppen. Mange ting afspejles i den ansigtshud og husk, det er det første vi ser i mødet med andre mennesker.

Der findes mange plastikkirurgiske indgreb, hvor der bruges kniv eller indsprøjtninger.

Der findes heldigvis også mange “indgreb” uden kemi. En nem og enkel hjemmebehandling er en dermaroller, som du kan bruge i ansigtet, på halsen og på decolté. Ligesom vi motionerer kroppen og dermed kropshuden, er motion også vigtigt i ansigtet….udover den motion vi får når vi griner……..smiler!

Brug en dermaroller sammen med ampuller, de findes med collagen, elastin osv. Med demarolleren hjælper vi hudens naturlige collagen produktion og tilsætter flere. Du kan rulle ampullen ind sammen med rulningen med dermaroller, som går ind og laver mikroskopiske huller i huden. Det gør, at huden er åben og bedre rustet til at optage de produkter, vi påfører sammen med eller efter behandlingen. Du vil se resultater allerede efter 2-3 uger, din hud stråler ganske enkelt mere!

Du kan bruge dermaroller 2-3 gange om ugen, det er nemt og tager ca fem minutter. Opbevar dermaroller i den medfølgende boks, rengør dne grundigt efter hver behandling og husk den er personlig. Del den ikke med andre! Til ansigt, hals og decolté bruger du 0,5 mm nåle og til øjenomgivelserne 0,25 mm nåle, huden omkring øjnene er mere tynd og sart end selve huden i ansigtet.

Find vores udvalg af ampuller mod slap hud her