Sådan slipper du ag med tør hud i ansigtet

Kender du til tør hud, hvor alle hudplejeprodukter bare forsvinder ind i huden uden du ser resultater??

Slip af med tør hud i ansigtetJeg har i flere år brugt hudplejeprodukter, som jeg købte hos min kosmetolog. Jeg fik behandlinger mod tør hud og købte hudplejeprodukter med hjem, således jeg kunne fortsætte behandlingen og dermed forlænge virkningen.

Desuden kunne jeg også trække tiden mellem behandlingerne, så på den måde sparede jeg både tid og penge. Jeg har altid haft en travl hverdag med familie, børn, job, aktiviteter, motion, rejser osv. så for mig er det vigtigt jeg selv kan klare min ansigtshud.

Andre med samme problmer med tør hud i ansigtet
På messerne hører jeg ofte fra kvinder, at de bare bruger koldt vand, måske lidt sæbe og måske en dagcreme. Jeg behøver ikke vide det, for jeg kan se det. Tør hud, hud med knopper og urenheder, slap hud, ingen udstråling…. Det er ærgerligt for dig og din hud, at du ikke plejer den. Ofte skal der lidt til at booste en tør hud og give den glød, mm.

hyaluron-syren
Efter jeg i nogle måneder har brugt hyaluron-syren, kan jeg se og mærke, hvordan min hud, som tidligere også var tør, er blevet mættet.
Jeg bruger den morgen og aften OG under rulningen med min derma roller. Derma roller har jeg brugt efter mere end i tre år bl.a. grundet tør hud, det er nemt og enkelt at gøre det hjemme og på rejser. Et af mine favoritprodukter.

Lækker fornemmelse: MIN HUD ER NU MÆTTET MED FUGT!

Jeg prøvede at gå tilbage til min gamle serum mod tør hud fra kosmetologen. Og som vanligt tog jeg dagcreme på efter serumet. Efter et par minutter kunne jeg nulre creme og ampul af………det kunne slet ikke trænge ind, min hud optog det ikke…….MIN HUD ER NU MÆTTET MED FUGT!

Tricket er, …
Det nye trick er, at jeg efter afrens, ruller hyaluronen ind i huden, dvs jeg putter ampullen på, ruller ca fem min. og slutter af med hyaluronen, især omkring øjnene er jeg ekstra omhyggelig. Der har jeg brug for ekstra pleje, jeg er 57 år, så der vil være furer/riller/rynker. Jeg har det fint med min alder og min hud! Men det er skønt at se bedringen…

VIGTIG
Bemærk at du må ikke bruge 0,5 mm derma roller omkring øjnene, her er huden tynd, der skal du bruge 0,25 mm (sælges i sætpris på webshoppen) og en god øjencreme (Eye lift er to-komponent, hvilket betyder at den både tilfører og beholder fugt og olie).

Det er en enkel behandling, afrens, rul med ampul og derefter natcreme, og så kan disse produkter arbejde og regenerere en tør hud.

Serum’ til tør hud er nem at have med på rejser, du kan have dem i din håndbagage og efter åbning med easy-break systemet holder den til 3-5 behandlinger, afhængig af hvor meget din hud suger og på hvor stort område, du anvender den. Ansigt, hals, decolté?

Find de lækre serums mød tør hud i ansigtet her

God fornøjelse med dit resultat!