Nu skal vi snart ud i solen, jubi! – Men pas på solskoldning

Solskoldning, der er hjælp

Aloe Vera, modvirker effektivt alle hudskader

Find den her – kun 59,-

Denne Aloe Vera ampul er førstehjælp til huden – den tilfører din hud fugt og virker intensivt beroligende hvis du skulle være blevet solskoldet.

Under sidste års sommersol havde jeg stor glæde af Aloe Vera, jeg rejser en del sydpå og ampullen med Aloe Vera kan jeg have med i håndtasken, rejser ofte kun med håndbagage. Der er endnu ikke blevet spurgt ved gennemlysning i tolden, hvad ampullerne indeholder! Så det er jo nemt, og det kan også bruges som aftersun selv om du ikke er solskoldet.

Efter nogle timer ved strandenSolskoldning
Efter nogle timer ved stranden, hvor solen er skarp og direkte, er jeg ekstra grundig og har jo tiden til det….ferie…….med afrensningen i forbindelse med aftenbadet. Denne Aloe Vera ampul påføres og skal lige sidde et par minutter (bruger ikke derma roller i forbindelse med direkte solbadning) inden den fede natcreme skal virke hele natten, så jeg er klar til næste dag. Min natcreme Golden Dew er energigivende og reaktiverende pleje til min krævende hud….den består af guldstykker og førsteklasses olier, som understøtter hudens revitaliseringsproces. Den masseres blidt ind i huden.

Aloe Vera mindsker rynker og øger hudens elasticitet og det kan dokumenteres, at Aloe Vera har en antioxidant effekt. Bruger du Aloe Vera direkte fra planten må du kun bruge den klare gele, alt andet fra planten kan irritere din hud og forårsage skader i stedet pleje og forbedringer.

Et klinisk studie foretaget af den koreanske sundhedsstyrelse viser, at Aloe Vera er rig på vitaminer og mineraler og kan reducere rynker hos mænd og kvinder, hudens elasticitet øges og din hudtone forbedres. Aloe Vera virker jo også fantastikt på fordøjelsen, og selvom du kan drikke denne ampul (indeholder ingen giftstoffer….) bliver det for dyrt i længden…….
Aloe Vera kan bruges til alle former for solskoldning, kan ske selvom vi sørger for at bruge creme med solbeskyttelse. Virker også effektivt mod brandsår og insektbid.

Så kom bare an kære sol! – Klik her og find din ampul