Stresset hud, ja, det er rigtig nok. Din hud kan også være stresset, men der er heldigvis en løsning. Anti stress ampullen til dit hud; caviar intensiv regeneration

Anti stress til din stresset hud

​Stresset hudDen anti-stress ampul til irriteret hud kan bruges af både mænd og kvinder, den kan med fordel bruges efter barbering, her tænker jeg primært på manden……vi kvinder barberer os IKKE i ansigtet.

Der findes mange metoder til at fjerne vores dun/hår i ansigtet. du kan jo bruge vores hårfjerningsspiral Beauty Piler, voks, hårfjerningscreme, pincet el.lign. Næsten uanset hvordan du fortrækker at fjerne det, vil din hud blive irriteret, måske lidt rød mm. Det er et tydeligt tegn på stresset hud, den er irriteret og kan sågar blive øm.

Orkide ekstrakten i denne ampul vil berolige din stresse hud virke udglattende og lindrende. Du påfører ampullen på den tørre stresse hud efter din hårfjerning og den arbejdes blidt ind i huden.

Efter påføring af ampullen (den kan holde sig i åbnet tilstand op til tre dage, da der ikke er tilsat nogen form for kemi, det er et rent produkt…..) bruger du de produkter du plejer, husk mænd! ingen barbersprit med alkohol og andre produkter med parabener, kemiske stoffer, skadelige parfumer og tilsætningsstoffer, som udtørrer din hud. Vi vil gerne have en flot og strålende hud og gøre den klar med ekstra fugttilførsel til vi skal være mere ude sammen med forårets komme.

Bruge en Derma Roller
Vores Derma Roller, som jeg altid plejer at anbefale sammen med brug af ampullerne, springer du over i forbindelse med denne behandling, da din hud vil være irriteret efter hårfjerningen.

Denne ekstrakt mod stresse hud vil også tilføre huden fugt og der er der altid brug for, når vi arbejder med huden.

Ekstrakt fra orkide er rig på proteiner og tilfører fugt, blødhed og elasticitet. Orkideen er kendt for sin evne til at tilpasse sig klimaet, hvilket forklarer hvorfor den er fugtgivende og beskytter huden mod fugttab og stimulerer hudcelle-genvæksten.