Jeg var i går til et spændende event hos InLive 16 i Aarhus sammen med mine gode veninde, Bente Tranekær, bjergbestiger og ekspert i selvledelse. Vi er begge sidst i 50-erne og går op i personlig pleje og velvære.

Foredrag om skønhed, træning, yogarejse, lingeri gav os et fint indblik i trendenes lige pt. Det var dejligt at få sat ansigter og stemmer på de personer, der arbejder bag modemagasinet In og hele teamet gjorde det så godt.

Forplejningen på Comwell i Aarhus var meget fin og programmet var varieret og vel tilrettelagt. Vi var 250 kvinder.
Vi stod i kø til hudanalyserne, hvor Dermalogica fortalte om deres store sortiment og forskellige linier, men også hairstylerne hos ghd var populære og vi var flere, der fik sat krøllerne og prøvet noget nyt.

Det er skønt at være med i tidens trend og opfylde de krav, som kvinder har til deres hudpleje. Skønt at vi idag kan få så mange produkter og “maskiner” til hjemmebehandlinger, godt for os med en travl hverdag og stor interesse for at forbedre vores udstråling og hudens toning og glød.

Kombination med derma roller eller derma pen og ampuller giver dig et godt tilskud til din pleje af ansigtshuden. Produkterne vil give dig din glød og udstråling tilbage – og din hud vil fremstå sund. Sættet er nemt at have med på rejser, fylder og vejer meget lidt, og du kan medbringe det i din håndbagage.

Ampullerne er rene og uden parabener, kemiske produkter, ingredienser der forlænger holdbarheden og mineralske olier. Når du har knækket toppen af ampullen, vil den holde i op tre dage. Brug den morgen og aften i op til tre dage. Hvor længe der er til, afhænger af din huds optagelse af ampullens indhold og om du også bruger den på halsen, – mange gange glemmer vi det område. Det ses tydeligt, når vi kommer op i årene, ansigtshuden kan være glat og halsen rynket.