Teenagetiden er spændende, udviklende, udfordrende og KAN være en tid med bumser og uren hud. Det er til stor irritation, og der er rigtig mange der vil Undgå bumser. Her er vores tips til hvordan du undgår bumser.

Undgå bumser. Her er den største årsag til uren hud og bumser.

sådan fjerner du bumser og undgår uren hudDen største årsag til uren hud, og bumser er er hormonelle udsvingninger eller/og manglende ansigtspleje, men kan også skyldes graviditet, ubalancer, overgangsalderen eller blot for god og fed mad.

Find vores løsning her mod bumser

Hudplejeprodukter kan behandle den urene hud, akne og bumserne, mere eller mindre effektivt. Men den største udfordring er, at fastholde brugen af produkterne over længere tid. Lige netop dette faktum kan være vanskeligt for mange, når vi har hovedet fyldt med tusind andre ting. Husk på at det tager op til 14 dage for en hudcelle at forny sig.

Dine produkter til behandling af urenheder og til at undgå bumser må ikke indeholde parfume, farvestoffer eller udtørrrende alkohol.

Rutiner mod bumser

Sådan gør du, morgen
Rens din hud, vask af med koldt vand. Knæk toppen af ampullen (brug evt en kleenex til at holde omkring toppen), påfør Milk and Honey – i hele ansigtet de første dage (senere kan du bruge det lokalt på “pletten”), brug herefter en dagcreme.

Aften, gentag behandlingen mod bumserne
Gentag ovenstående køreplan.

Ampullen er nem at have med dig, efter åbning holder den et par dage, men det er vigtigt i starten at bruge den morgen OG aften.

Indholdet i denne ampul mod uren hud vil stabilisere din huds Ph-værdi og dermed skabe balance, således at der ikke dannes bumser olign. Start gerne en måneds tid før du skal ligne en million til din store fest. God fornøjelse.

Find vores ampuller mod uren hud og bumser her