Det er noget af det første, vi bliver mødt med. Både af professionelle og private kunder. Alle er fascinerede af de små farvestrålende ampuller … men altså også lidt skeptiske: ”Jeg har altid kun brugt creme, er det ikke godt nok?” ”Er det ikke lidt laboratorie-agtigt?”

Så nu får du lige lidt fakta … vores ampuller er jo stadig ret nye i Danmark, selv om de rykker max i fx Asien og Tyskland.

 

Ampuller virker. Bedre end din sædvanlige hudpleje

Du skal bruge dem, fordi de virker. Du kan se resultaterne, ikke gennem forstørrelsesglas eller mikroskop, men med dine egne øjne. Som regel allerede efter første gang, du bruger dem, og du vil opleve tydelige forandringer efter 2-3 uger. Og hele formålet med at smøre noget som helst på din hud, at passe på den? Det er jo, at du kan se, at din hud ser bedre ud. Ikke bare ok – men bedre. Det gør ampullerne for dig.

Og jo, det er da faktisk lidt laboratorie-agtigt. De er nemlig udviklede af en tysk kvindelig kemi-ingeniør, der gerne ville have hudpleje, som fungerede efter hensigten. Produktionen og resultaterne er kontrollerede af adskillige uafhængige myndigheder.

Tjek meget gerne vores før og efter billeder på sitet, så du kan se, hvad andre glade brugere oplever, når de bruger ampullerne. Og en lille sjov historie om effektivitet: Vores direktør Anne Mette Bergelius blev på et tidspunkt mødt med, ”at de billeder da bare kunne være photoshoppede!” Det ville hun simpelthen ikke have siddende på sig, så i den kommende måned behandlede hun kun den ene side af ansigtet … og lod den anden være!! Næste gang hun mødte kunden, kunne hun så fremvise et ansigt, hvor kun den ene halvdel demonstrerede effekten af ampullerne. Det var en tydelig forskel. Tal lige om dedikation og troværdighed. Og virkning!

 

Ampuller til alle hudtilstande

Du skal bruge dem, fordi du kan håndtere alle de udfordringer, du har med din hud. Som regel, når du køber hudpleje, så er det 1 ting, det hjælper imod. Anti-aging fx . Værsågod at bruge det i 4-6 måneder.

Med ampullerne udvælger du de ampuller, der er målrettede mod dét, du gerne vil gøre noget ved.

Fx Collagen Plus, der giver huden mere fylde, https://ampullab.dk/produkt/collagen-plus/

Eye Sensitive, der forbedrer og opstrammer dine øjenomgivelser https://ampullab.dk/produkt/eye-sensitive-vegansk/

og Viper, der tydeligt reducerer den type rynker, der kommer af forskellige ansigtsudtryk https://ampullab.dk/produkt/viper/.

Eller måske har du brug for Milk & Honey mod acne https://ampullab.dk/produkt/milk-honey-staerk-mod-uren-hud/ og Vitamin C, der genskaber elasticiteten og reducerer pigmentering, https://ampullab.dk/roedme-rosacea-pigmentering/.

Eller en anden kombination. Og måneden efter kan det faktisk være, at du gerne vil fokusere på andre områder. Valget er dit, og det er resultatet også. Har du nogensinde lagt mærke til, at din hudplejeserie virker godt til at starte med … men efter noget tid er det som om, der ikke sker mere? Det er fordi din hud er vænnet til den. Lidt lige som med træning, hvor det er godt at variere for at blive ved at skabe en forskel. Med ampullerne kan du kombinere om du vil og blive ved at få resultater.

Ampuller har de mest friske og mest effektive ingredienser

Du skal bruge dem, fordi ingredienserne altid er helt friske på din hud. Eftersom serummet er forseglet i en ampul, indelukket og uden ilt, er det altid frisk. Andre produkter med effektive ingredienser bliver hurtigt for gamle, når først du har taget hul på dem. Det sker ikke her. Du knækker blot halsen, sætter den medfølgende prop & dispenser på, og ingredienserne virker, som var de helt nyproducerede. Gæt lige, om du kan mærke en forskel.

 

Ampuller giver dig effekt som en professionel behandling. Meget billigere.

Er du dermaroller-fan? Det skal du til at være, for du skal nemlig også bruge ampullerne, fordi du kan få samme effekt som på klinikkerne. Derhjemme. Med et produkt, der ikke flænser familiens økonomi. Altså – nej, ampullerne er ikke en ansigtsløftning, og det er heller ikke det samme, som at få sprøjtet filler ind diverse steder i ansigtet. Men de ER paramedicinske (det man også kalder cosmeceuticals) og det ER samme type behandling, som når du eksempelvis får mesoterapi -en behandling, der retter sig mod at give huden en generelt bedre kvalitet, glød og ungdommelig fylde. Med dermarolleren laver du små prik i huden, som du derefter giver indholdet af ampullerne. Vores ampuller er faktisk godkendt til brug sammen med professionelle behandlinger som eksempelvis mesoterapi, laser, ultralyd, lys og oxygen.

Ampuller er perfekte på rejsen

Vi ved godt, det er for vores egen skyld. Hele sikkerhedstjekket i lufthavnen. Alle reglerne om, hvad vi må have med. Men for pokker, hvor er det irriterende!!! Dine ampuller? De vejer ikke en pind, de fylder ikke, går lige igennem som håndbagage …  de er PERFEKTE på rejsen. Og du kan endda sammensætte dit eget rejsesæt af enkelte ampuller, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af din hudpleje, bare fordi du skal leve ud af en kuffert. Og tilføje en eller 2, der passer til klimaet, der hvor du skal hen.

 

Ampuller giver dig god samvittighed

Det er med vilje vi sætter denne her grund til sidst. Vi ved nemlig – for det viser alle undersøgelser – at vi går op i CSR, dyrevelfærd, bæredygtighed og så videre. Men kun, hvis vi har råd, og kun hvis produktet er i orden. Vi peger ingen fingre, for vi skal jo også have hverdagen til at hænge sammen.

Alligevel: her er tale om et produkt, der er bedre end andre hudplejeprodukter. Som absolut er til at komme i nærheden af økonomisk – og er langt billigere end andre produkter med samme type effekt.

Så hvad siger du til, at ingen af produkterne eller ingredienserne er testede på dyr? At produkterne er veganske? Du får altså effektiv virkning OG kan holde fanen højt og glorien pudset. Så den lyser lige ned på din lækre hud!