Få fugt nok til din hud

Forleden på messe oplevede jeg igen at møde kvinder, som brugte håndsæbe eller ingenting til at rense huden i ansigtet……hmm…….stakkels hud!

Jeg kan ikke leve uden fugt, hverken ud- eller indvendig. Kan du? Får du vand nok? Tilfører du din hud ekstra fugt…..allerede i 25 års alderen går det ned af bakke med dannelse af nye hudceller, så det er ikke for tidligt at starte.

Du kan bruge disse enkle tips…..rens, rul og put på!
Fugt til huden Når du begynder at bruge dermaroller – pas på, du bliver afhængig af denne enkle rulle….vil du hurtigt se gløden komme tilbage, din hud virker friskere og gladere, og glad hud stråler!

Sørg for at rense din grundigt morgen OG aften. Din opstart med dermaroller sker om aftenen, nogle ruller sig også om morgenen (ikke samme dag), men jeg bliver stadig rød, selvom jeg har brugt dermaroller i flere år. I sin tid fik jeg en anbefalet af min kosmetolog – til hjemmebehandling er det 0,50 mm til ansigt, hals og decolte og 0,25 til øjenomgivelserne. Mine dermarollere udskiftes en gang om året. Et enkelt og billigt produkt med stor effekt.

Du kan tydeligt mærke, at huden begynder at arbejde. Udover rødheden, prikker det i huden. Og da nålene ikke er længere end 0,50 mm er bedøvelse ikke nødvendigt. Bruger du nåle, som er længere end 0,50 mm, skal det foregå hos kosmetolog. Og vælger du denne løsning, kan du altid selv supplere dine kosmetolog behandlinger med hjemmebehandlinger.

Rul i lodrette og vandrette strøg, fire gange i hver retning. Afrens rulleren, lad den lufttørre og læg den tilbage i etuiet, så den er klar og steril til næste behandling. Brug den 2-3 gange om ugen. Du kan påføre ampul/serum sammen med rulningen eller lige efter, hvor hudens porer er åbne og i arbejdsmode. De produkter, du påfører efter behandling, trænger bedre ind i huden og arbejder mere i dybden.

Hyaluronsyre findes i alle fugtighedscremer i forskellig kvalitet og dosering. Vores ampul Hyaluronsyre Plus danner en særlig forbindelse ned keratinet i hudens hornlag, så den holder på fugtigheden og forhindrer fugttab. Ampuleln holder i op til tre dage efter åbning. Der medfølger en smart doseringstop, så du let kan påføre koncentreret fugt til dit ansigt, hals og decolte. Afhængig af din huds tilstand er der til 3-5 behandlinger i en ampul, som består af aktive ingredienser og ingen parabener, skadelige olier, hormonforstyrrende stoffer og knserveringsmidler.

Efter ampul/serum, som er et vigtigt supplement til din hudpleje, skal du bruge dag- og natcreme med masser af fugt. Vores natcreme indeholder guldstykker, derfor kaldet guldcreme, og ingredienser som varigt understøtter hudens revitaiseringsproces. Et vigtigt element i vores anti aging behandling. Cremen er drøj og der er 100 ml i dåsen. Du bruger ikke meget pr. gang, så den holder længe.
Find vores ampul til tør hud her